Vakuumformning är en snabb metod vid framtagning av plastkåpor

Vakuumformning är en snabb metod vid framtagning av plastkåpor

Vi är proffs på det vi gör och vi vill och kan vara med från början på Er produkt!
Vår typiska produktion består av vakuumformade och bearbetade plastkåpor.

logga-vit

Silver Partner – JU Solar Team

Ett projekt vi arbetat med under en längre tid som nu gått i mål. Ett urklipp från JU Solar Teams hemsida:   ”Presenting our Silver partner – PrioPlastic Under racet

Lösningen på våra kunders behov är oftast en kombination av tekniker och material. Vi har både förmågan och resurserna att lösa problem och hitta optimala lösningar.

produktionsteknik-3

Vakuumformning, en konkurrenskraftig metod i många olika aspekter, särskilt stora produkter i små och medelstora serier. Tillverkningsprocessen har begränsad miljöpåverkan, då materialet inte innehåller några lösningsmedel eller medför några skadliga utsläpp.

PLATS & KUNSKAP

Vakuumformning ligger rätt i tiden av många skäl. Låga verktygskostnader gör att vi kan genomföra nya idéer utan stora investeringar eller höga startkostnader.

Med enkla och snabba möjligheter till förändringar i verktyg kan vi arbeta med flexibla lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Oavsett hur du rangordnar pris, kvalitet, snabba och pålitliga leveranser kan vi därför utlova ett samarbete som alla vinner på.

  • Vakuumformning
  • Plastkåpor
  • Bearbetning

Mer om våra processer kan du läsa här

PrioPlastic AB

Vi erbjuder våra kunder ett helt koncept från ide till färdig produkt genom bl a utveckling, vakuumformning, bearbetning, flockning, lackering och andra mervärden .

KONTAKTA OSS